Animatie op onze campings en vakantieparken

Voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen (ook tieners!), ouders én opa's & oma's!

Een vakantie bij Molecaten betekent samen genieten en vooral veel onvergetelijke momenten meemaken! Onze animatieteams dragen daar heel graag hun steentje aan bij door het organiseren van de allerleukste activiteiten.

De enthousiaste animatieteams van Molecaten organiseren zowel begeleide activiteiten als activiteiten die u zelf kunt ondernemen. We bieden een afwisselend programma voor alle leeftijden met o.a. sport & spel, minidisco/theater, avondentertainment/evenementen, natuur- en knutselactiviteiten. In het dag-tot-dag animatieprogramma is heel snel af te lezen voor welke leeftijd een activiteit bedoeld is. Omdat alle parken van Molecaten verschillend zijn is ook het animatieprogramma op ieder park weer anders. Leuk om te weten; op een aantal parken werken we samen met lokale bedrijven, hierdoor zult u ook de omgeving op een verrassende manier beleven!
 
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 05

Animatie!

Tijdens de vakanties* organiseert onze animatie een leuk en gevarieerd programma. Het programma voldoet aan de corona maatregelen van de overheid en het RIVM. Ondanks alle noodzakelijke aanpassingen wordt het een super leuk programma! 
* Kijk voor de exacte periode bij het park van uw keuze en klik op animatie.Lees hier onze animatie veiligheidsmaatregelen coronavirus >

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 14

De animatieprogramma's op onze parken hebben een aantal leuke highlights. Een aantal activiteiten moet u niet willen missen! Denk aan basketbalclinics van Henk Pieterse, Drumtastic, theatershows met Pip & Pelle en geweldige schuimparty's! Bekijk snel wat, waar en wanneer!

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 15

Tieners willen doen waar ze zin in hebben

Op vakantie met tieners? Op Molecaten Park Kuierpad, Flevostrand, Landgoed Ginkelduin, Rondeweibos, Wijde Blick en Bosbad Hoeven worden kinderen vanaf 11 jaar (zeker in de zomervakantie) niet vergeten! Het animatieteam organiseert samen met de aanwezige tieners de activiteiten waarin op dat moment interesse is. Dit kan een sportieve/vermakelijke activiteit zijn, zoals paintball of suppen of lekker ‘chillen’ in de vorm van gamen of een filmavond.

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 11

Natuurlijk genieten

De omgeving van alle Molecaten parken is de moeite waard om ontdekt te worden! Op vele Molecaten parken zijn professioneel begeleide natuurexcursies onderdeel van het animatieprogramma. Op Molecaten Park De Leemkule, Landgoed Ginkelduin, Flevostrand, Waterbos, Van Iterson, Rondeweibos en Kruininger Gors kan de natuur ook door u zelf ontdekt worden met behulp van de ‘Natuurlijk genieten’ omgevingsgidsen. Deze liggen bij de receptie voor u klaar! Tip: bekijk de digitale IVN Scharrelkids box met heel veel leuke natuurspelletjes.

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!
  • Super leuk: ons Molly & Caatje Memory spel.

Kleurplaten

Leuk weetje

De karakters Molly & Caatje zijn speciaal voor Molecaten getekend en ontwikkeld door Tekenteam.