Bistro Plate and More

Restaurant in Heerde, Veluwe, Gelderland

Bistro Plate and More Molecaten Park De Koerberg Heerde 02

Lekker genieten!

Of u nu te gast bent op ons park, een passerende wandelaar of fietser bent of inwoner bent van Heerde en omstreken; in Bistro Plate and More zien we iedereen graag komen, gaan en weer komen.

Neem de tijd voor een kop koffie met iets lekkers op het terras, een lange lunch in het gezellige restaurant of kies van de menukaart een heerlijk gerecht bereid met producten uit de streek! Naast lekker eten is Bistro Plate and More ook dé plek voor ontmoeten; kom gezellig met familie of vrienden nagenieten van de dag. Onze horecamedewerkers zorgen altijd voor een warm welkom en een aangename tijd!

Bekijk de menukaart van Bistro Plate and More, deze is ieder seizoen weer anders!

Kerst in Bistro Plate and More

Met Kerst wordt het sfeervol genieten in Bistro Plate and More. De fonkelende lichtjes, een prachtig versierde kerstboom en hartelijke bediening maken het een hele fijne plek voor een gezellige avond uit. Reserveer nu uw tafel voor een overheerlijk Kerstbuffet op 1e Kerstdag en steengrillen of gourmetten op 2e Kerstdag. Wij heten u van harte welkom tijdens de Kerstdagen!
Bekijk het Kerstmenu >
Voor het reserveren van een tafel kunt u ons bellen of mailen.

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren of iets overleggen? Bel gerust direct naar Bistro Plate and More T. 0578 - 699 818 of maak gebruik van ons contactformulier.
Molecaten logo

Bistro Plate and More

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde