Animatie op Molecaten Park De Agnietenberg, Zwolle

Een leuk programma voor kinderen en families!

Molecaten Park De Agnietenberg is een park voor alle leeftijden. Ons animatieteam en uw kinderen dansen, spelen en lachen de hele dag. Zo nu en dan is er een feestje voor jong en oud!
 
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 09

Er zal tot 1 juni geen animatie plaatsvinden op de Molecaten Parken. Dit is besloten n.a.v. de maatregelen, omtrent het Coronavirus, die zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM. 

  • Zomervakantie: 3 juli t/m 16 augustus

Bekijk het dag-tot-dag programma
Animatie op Molecaten Park De Agnietenberg 01

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park De Agnietenberg. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!

Kleurplaten