Highlights animatieprogramma Molecaten Park De Agnietenberg

Activiteiten waar je kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2022 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Donderdag 21 juli

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!

Foto Krachtpatser Spektakel

Krachtpatser spektakel

Donderdag 28 juli

Toon je spierballen en versla je tegenstander! Wie kan het snelst over de klimhelling? Probeer je tegenstanders van het blok te gooien tijdens Swing Him Off. Zorg dat je als eerste finisht bij de bungeerun en bedwing je tegenstander bij het sumoworstelen.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Woensdag 10 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Burgemeester van Buiten

Burgemeester van Buiten

Zaterdag 13 augustus

Met het BeleefBuitenAtelier reist de Burgemeester van Buiten door het land om kinderen weer te laten genieten van ouderwets buitenspelen en daarnaast kunnen zij meedoen aan leuke workshops.

Foto Robot bouwen

Robotjes bouwen

Dinsdag 16 augustus

Met afval als grondstof gaan we ontwerpen, bouwen en programmeren we met de BYOR-kit robots, apparaten of interactieve kunstobjecten