Molecaten Park De Koerberg

Camping en vakantiepark in Heerde, Veluwe, Gelderland

De Veluwe aan uw voeten!

De ligging van camping en bungalowpark De Koerberg op de Veluwe is fantastisch! Het aangrenzende Zwolse bos, de natuur- en heidegebieden 'de Renderklippen' en 'de Dellen' en de Veluwe zijn dé grote trekpleisters. Ontdek de Veluwe - ook met talloze avontuurlijke attracties voor kinderen - en geniet bij terugkomst van de ruimte, rust en fijne faciliteiten op het park (o.a. bowlingbaan). En ja; er is een heel fijn buitenzwembad!

Molecaten Park De Koerberg is een heerlijk vakantieadres op de Veluwe met fijne kampeerplaatsen voor tenten en (sta)caravans. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, reserveert u dan onze kampeer cabin, ingerichte tent, luxe chalet of houten bungalow. Hoe, wanneer en hoelang u er ook verblijft; u geniet altijd van een bijzonder mooi plekje op een veld midden in het bos.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Koerberg toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Koerberg! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park in Heerde op de Veluwe.

Dit is een fantastisch en uniek zomerhuis! Van dit zomerhuis is er slechts één te boeken op ons park. Boek nu uw Veluwe-vakantie!

Gaat u met 2 gezinnen eropuit, maar wenst u niet constant bij elkaar te zitten? Ons 12-persoons chalet Hazelaar biedt uitkomst.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

De Koerberg

Koerbergseweg 4-1

8181 LL Heerde