Molecaten Park De Leemkule

Camping en vakantiepark in Hattem, Veluwe, Gelderland

Een oase op de Veluwe!

Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Een sfeervol vakantiepark met bungalows en mooie kampeervelden. Het park ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit. Geniet tijdens uw vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

Het park biedt kleine en grote bungalows te midden van het Veluwse bos. Ook de ruime en autovrije kampeervelden met pipowagens, trekkershutten, comfortplaatsen (ook voor lange kampeerarrangementen), seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen worden omringd door prachtige bomen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Leemkule toegestaan in bungalowtype Hattem. Niet toegestaan op de camping.

Onze vakantietips

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park De Leemkule! Kies voor een bungalow, pipowagen, kampeerplaats...

Vier uw vakantie op de Veluwe. De prachtige bossen en oude Hanzesteden doen u verrassen! Sluit de dag af in ons gezellige restaurant of het binnenzwembad.

Even opladen in de wintertijd. Dat zouden we allemaal eens moeten doen. Kom bij ons lekker relaxen in een gezellig huisje, laat u culinair verwennen en bezoek een mooie stad!

Vier pakjesavond dit jaar extra bijzonder en boek een onvergetelijk Sint-weekend! We hebben heel goed contact met de Pieten, dus afleveren van pakjes voor de deur is geen probleem. Ook is er een speciaal animatieprogramma!

Boek uw 2021 vakantie(s) uiterlijk 15 januari 2021 en profiteer van 15% korting op: een mooie bungalow of die prachtig gelegen kampeerplek... Welkom in 2021

Al onze campings & vakantieparken zijn open. Bekijk hier hoe u op onze parken kunt verblijven en vind er antwoorden op veel gestelde vragen.

Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem