Molecaten Park De Leemkule

Camping en vakantiepark in Hattem, Veluwe, Gelderland

Een oase op de Veluwe!

Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Een sfeervol vakantiepark met bungalows en mooie kampeervelden. Het park ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit. Geniet tijdens uw vakantie van het lekkere eten in het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

Het park biedt kleine en grote bungalows te midden van het Veluwse bos. Ook de ruime en autovrije kampeervelden met pipowagens, trekkershutten, comfortplaatsen (ook voor lange kampeerarrangementen), seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen worden omringd door prachtige bomen.

Huisdieren zijn op Molecaten Park De Leemkule toegestaan in bungalowtype Hattem. Niet toegestaan op de camping.

Ontdek de sfeervolle Hanzesteden!

Bezoek deze winter de mooie Hanzesteden: Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer, Harderwijk, Elburg... Boek nu uw bungalow bij ons!

Kerstvakantie goed van start!

Verwen uzelf met een pré-Kerst-weekendje-weg om in die fijne kerstsfeer te komen. Boek nu een bungalow voor 20 t/m 23 december!

Nu direct weg? Bekijk onze last minutes!

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park in Hattem midden in het bos.

Vrolijke kerstvakantie!

Twinkelende lichtjes in uw eigen huisje in het bos is echt héél speciaal. Boek nu uw vrolijke kerstvakantie met uw familie of vrienden!

15% snelle beslissers korting

Boek uw vakantieplek voor 2020 uiterlijk 15 januari 2020 en profiteer van 15% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

De Leemkule

Leemkuilen 6

8051 PW Hattem