Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd!

Bent u een goede vakantie-fotograaf?

Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s met een professionele camera? Doe dan mee met de Molecaten fotowedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Na beoordeling van uw inzending prijkt uw vakantiefoto volgend jaar wellicht op de cover van de Molecaten brochure of ziet u de foto’s terug op de website.

Belangrijk!

  • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geeft u Molecaten toestemming om de ingestuurde foto’s rechten vrij te gebruiken ter promotie van Molecaten ongeacht of het een prijswinnende foto is.
  • De winnaars ontvangen uiterlijk 30 november bericht.
02 M Wijninga

  • Stuur vóór 30 september 2021 uw vijf mooiste foto’s* in hoge resolutie per www.wetransfer.com o.v.v. Molecaten fotowedstrijd, de naam van het Molecaten park waar u hebt verbleven en uw naw-gegevens naar marketing@molecaten.nl.
    Dit mogen mooie portretfoto’s zijn, foto’s van uw ontbijt of bbq bij de accommodatie/op de kampeerplaats of foto’s van faciliteiten, activiteiten (op of buiten het Molecaten park) of de omgeving.
  • Gaat u voor dé coverfoto; dan zijn wij op zoek naar een spetterend portret van een jongen of meisje tot ca. 12 jaar!

* De foto's zijn gemaakt tijdens een vakantie op een Molecaten camping of vakantiepark in de periode 1 oktober 2020 - 30 september 2021. Ook herfst- en winterfoto's maken kans!

Doe mee en stuur ons uw foto's
6pers chalet Pioen Molecaten Park Kuierpad 03

1 x week vakantie

De inzender van de coverplaat wint een week vakantie in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.
 

10 x weekendje weg

De mooiste tien inzendingen (excl. coverfoto) winnen een weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.

Bekijk de fotowedstrijd winnaars 2019