Doe mee met de Molecaten fotowedstrijd!

Bent u een goede vakantie-fotograaf?

Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s met een professionele camera? Doe dan mee met de Molecaten fotowedstrijd en maak kans op leuke prijzen! Na beoordeling van uw inzending ziet u uw vakantiefoto volgend jaar wellicht terug op de website of andere uitingen van Molecaten.

Belangrijk!

  • Door deel te nemen aan deze fotowedstrijd geeft u Molecaten toestemming om de ingestuurde foto’s rechten vrij te gebruiken ter promotie van Molecaten ongeacht of het een prijswinnende foto is.
  • De winnaars ontvangen uiterlijk 30 november bericht.
02 M Wijninga

  • Stuur vóór 30 september 2021 uw vijf mooiste foto’s* in hoge resolutie per www.wetransfer.com o.v.v. Molecaten fotowedstrijd, de naam van het Molecaten park waar u hebt verbleven en uw naw-gegevens naar marketing@molecaten.nl.
    Dit mogen mooie portretfoto’s zijn, foto’s van uw ontbijt of bbq bij de accommodatie/op de kampeerplaats of foto’s van faciliteiten, activiteiten (op of buiten het Molecaten park) of de omgeving.
  • Gaat u voor dé hoofdprijs; dan zijn wij op zoek naar een spetterend portret van een jongen of meisje tot ca. 12 jaar!

* De foto's zijn gemaakt tijdens een vakantie op een Molecaten camping of vakantiepark in de periode 1 oktober 2020 - 30 september 2021. Ook herfst- en winterfoto's maken kans!

Doe mee en stuur ons uw foto's
6pers chalet Pioen Molecaten Park Kuierpad 03

1 x week vakantie

De mooiste portretfoto wint één week vakantie in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf in een schoolvakantie is toegestaan.
 

10 x weekendje weg

De tien mooiste andere inzendingen winnen een weekend- of midweekverblijf in een huuraccommodatie (m.u.v de strandhuisjes) op een Molecaten park naar keuze voor max. 6 personen! De prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen, verbruik gas, water en elektra, milieuheffing en toeristenbelasting. Verblijf uitsluitend buiten de schoolvakanties.

Bekijk de fotowedstrijd winnaars 2020