Molecaten Park Kuierpad

Camping en vakantiepark in Wezuperbrug, Drentse Hooglanden, Drenthe

Een paradijs voor avonturiers en durfals!

Het Dwingelderveld ten westen, de Hondsrug UNESCO Global Geopark ten oosten, authentieke Drentse brinkdorpen dichtbij en sportieve mogelijkheden overal; dit is Molecaten Park Kuierpad op de Drentse Hooglanden! Nergens anders in Drenthe vindt u een vakantiepark met zoveel spannende faciliteiten bij elkaar op Molecaten Outdoor Drenthe; klimpark, skibaan, wildwaterbaan, skatebaan.... Relaxen doet u op één van de zandstrandjes voor uw caravan of dobber heerlijk rond in een rubberbootje op één van de vijvers.

Op onze ruime kampeervelden (ook speciale éénoudergezinsvelden) met basis- en comfortplaatsen, vaste staanplaatsen en een diversiteit aan huuraccommodaties (luxe chalets, bungalows, ingerichte tenten en kampeer cabins), wordt u omringd door groen en staat u altijd in de buurt van één van de recreatievijvers, een speeltuin en sanitaire voorziening.

Huisdieren zijn op Molecaten Park Kuierpad toegestaan bij kamperen en in bijna alle huuraccommodaties!

Kerstvakantie goed van start!

Verwen uzelf met een pré-Kerst-weekendje-weg om in die fijne kerstsfeer te komen. Boek nu een bungalow voor 20 t/m 23 december!

Vrolijke kerstvakantie!

Twinkelende lichtjes in uw eigen huisje in het bos is echt héél speciaal. Boek nu uw vrolijke kerstvakantie met uw familie of vrienden!

15% snelle beslissers korting

Boek uw vakantieplek voor 2020 uiterlijk 15 januari 2020 en profiteer van 15% snelle beslissers korting!

7 t/m 10 juli • Drentse Fiets4daagse

Doe mee met de Drentse Fiets4daagse! Er zijn ook kinderroutes. Overdag lekker actief en na terugkomst fijn relaxen op ons park. Boek nu uw chalet of tent! Voor aanmelden fiets4daagse klikt u hier >

Molecaten logo

Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10

7853 TA Wezuperbrug