Evenementenkalender in de omgeving van Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.


december 2022

21 oktober t/m 7 januari

Light Nights Ouwehands Dierenpark, Rhenen

Als de maan tevoorschijn komt en de dieren gaan slapen, komt een magische waterwereld tot leven. Laat je overspoelen door een wereld vol kleur en prachtige wezens. Een lichtspektakel voor jong en oud.

Lees meer >
30 oktober t/m 8 januari

Ogenbliksem, Utrecht

Dit najaar strijkt gelegenheidsgroep Ogenbliksem neer in de tuin van het Centraal Museum. Zij maakten speciaal voor de nissen aan de buitenkant van het pand nieuw werk.

Lees meer >
10 december

Natuurwandeling Blauwe Kamer, Wageningen

In de Blauwe Kamer heeft het water van de Nederrijn vrij spel. De natuur in de Blauwe Kamer is dankzij overstromingen voortdurend in beweging en ontwikkeling. De dynamiek van de rivier zorgt voor hoogteverschillen en trekt bijzondere planten en dieren aan. Bloemrijke vegetaties geven de Blauwe Kamer kleur. Geniet onder leiding van een gids van deze prachtige natuur.

Lees meer >
25 december en 26 december

Kerst op Landgoed Heidestein, Zeist

Op eerste en tweede kerstdag wordt Kerst op Landgoed Heidstein gevierd. Kom de levende kerststal bewonderen en warm je op rond het houtvuur van zweedse fakkels. Binnen in de Schaapskooi hangen honderden lampjes op en speelt er levendige muziek. Geniet van een lekkere kom snert of een warm drankje.

Lees meer >
29 december t/m 31 december

Oliebollenfeest & oliebollen speurtocht, Baarn

Donderdag 29 december tot en met zaterdag 31 december worden er weer verse oliebollen gebakken op Hoeve Ravenstein! Daarnaast kun je meedoen met de oliebollen speurtocht. Wandel over het erf van Hoeve Ravenstein en zoek alle oliebollen!

Lees meer >