Nieuws van Molecaten

Hier leest u al het laatste Molecaten nieuws!

01 M Bohnert

In 2020 verloten we 52 weekendjes weg onder al onze gasten, dat betekent iedere week een winnaar! De winnaars van de maand worden hieronder bekend gemaakt en ontvangen de vakantiecheque per post.
 

De winnaars van januari zijn:

  1. Familie Rotgans uit Wieringerwerf
  2. Dhr. de Ridder uit Roelofarendsveen
  3. Mevr. Moes uit Bussum
  4. Familie Moers uit Mönchengladbach, Duitsland

Zo maakt u kans
Winnaar vaste gasten loterij 2019

Iedere zomervakantie verrast Molecaten op één van de parken een vaste staanplaats-gast met een super cadeau: het vaste staanplaats tarief voor het volgende jaar hoeft niet betaald te worden!

Op zaterdag 31 augustus was het zover! De winnaar van de ‘Vaste Gasten Loterij 2019’ is:

Lees verder
Molecaten Park Wijde Blick 02 camping

Flevostrand aan het Veluwemeer, Bosbad Hoeven met Waterspeelpark Splesj en Wijde Blick in Renesse behalen wederom de maximale score van vijf sterren bij de ANWB campinginspectie en mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen!

Lees verder
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin 06 camping kamperen

Steeds meer Molecaten parken ontvangen het Green Key certificaat! Landgoed Ginkelduin is het vijfde Green Key gecertificeerde Molecaten park. Naast Landgoed Ginkelduin hebben ook Molecaten parken Noordduinen, Waterbos, Rondeweibos en  Wijde Blick een Green Key certificaat.

Lees verder
Shirt PEC Zwolle Molecaten hoofdsponsor

Molecaten is sinds 2012 sponsor van PEC Zwolle. Eerst als rugsponsor, maar sinds voetbalseizoen '16/'17  pronkt ons logo op de voorzijde van het shirt en zijn we hoofdsponsor van deze sympathieke Zwolse club!

Lees het laatste nieuws