Animatie op Molecaten Park 't Hout, Bakkeveen

Een programma vol plezier voor jonge kinderen of het hele gezin!

Het animatieprogramma van Molecaten Park 't Hout is speciaal gericht op gezinnen met kinderen. Voor hen is er dan ook van alles te doen! Van knutselen in de Knutselkamer tot theater in Flippies Pretpaleis. Een superleuk programma voor jonge kinderen en het hele gezin!
 

Er zal tot 1 juni geen animatie plaatsvinden op de Molecaten Parken. Dit is besloten n.a.v. de maatregelen, omtrent het Coronavirus, die zijn opgelegd vanuit de overheid en het RIVM. 
 

  • Weekenden in de periode: 5 t/m 28 juni
  • Zomervakantie: 3 juli t/m 30 augustus

Bekijk het dag-tot-dag programma
Animatie Molecaten Park t Hout 06

Het animatieprogramma van 2020 heeft een aantal leuke highlights. Activiteiten die u niet wilt missen op Molecaten Park 't Hout. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Bekijk de highlights
Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 01

Knuffel-de-knuffel met Molly & Caatje

Héééél lang geleden kwamen er door een tornado twee kleine schildpadjes terecht bij Molecaten. De schildpadjes zijn nu groot en helemaal verknocht geraakt aan het leven op het Molecaten park. Ze willen nooit meer terug naar ‘Schildpaddenland’. Molly & Caatje doen graag een dansje en bij een spelletje of wedstrijd zijn zij de enthousiaste supporters. Kom naar de ‘Meet & Greet’ voor de mooiste knuffelfoto van de vakantie!

Animatie op Molecaten campings en vakantieparken 02

  • owh wat zijn ze leuk, onze Molly & Caatje!
  • klik hier voor alle kleurplaten: Molly als kunstenaar, voetballer, ...op de wc! Caatje als danseres, tennister, ...onder de douche... Kleur ze allemaal!

Kleurplaten