Vaste staanplaats bij Molecaten

Voor wie buiten gewoon wil genieten!

Wilt u vaker van het ‘buiten’ en samen zijn genieten? Dan is een vaste staanplaats (te midden van de natuur en met op zijn tijd gezelligheid) misschien wel iets voor u.

Wat is dat nu, zo’n vaste staanplaats

Molecaten biedt op bijna al haar parken in Nederland de mogelijkheid om vanaf het vroege voorjaar tot late najaar ‘buiten gewoon’ te genieten. Met een vaste staanplaats bent u echt weg van huis, ook al is dit soms maar voor een dagje tussendoor en op korte afstand van uw woonplaats.
 
U huurt bij ons het stukje grond (klik hier voor beschikbaarheid) en koopt vervolgens zelf uw ‘tweede thuis’ (stacaravan, chalet of huisje) geheel passend bij uw wensen en smaak (Molecaten hanteert slechts enkele restricties). Voor de aanschaf van een chalet of stacaravan kunnen nieuwe én bestaande gasten ook bij ons terecht. Wij van Molecaten Verkoop informeren u in een gesprek graag over de ‘standaard modellen’ en ‘op maat’ mogelijkheden van vakkundige chaletbouwers waar we al jaren goede ervaringen mee hebben. De aanschaf doet u immers niet voor een jaar, u wilt er jarenlang plezier aan beleven.

Nadat uw ‘tweede thuis’ is geplaatst en u uw tuintje naar eigen idee heeft ingericht (Molecaten hanteert slechts enkele restricties) kan het ‘grenzeloze genieten’ beginnen. Voor de één is dat genieten van de rust, de natuurlijke omgeving en de vrijheid. Voor de ander is dat het sociale karakter van een vaste staanplaats, want vrienden zijn er snel gemaakt en met name door kinderen.

Speciaal voordeel

Molecaten Park Van Iterson 01

Goed om te weten

  • U vindt een aankoop van een stacaravan, chalet of huisje misschien een risicovolle onderneming. Dan is het goed om te weten dat Molecaten haar vaste staanplaats gasten een warm hart toe draagt. Wij bieden al decennia lang vaste staanplaatsen aan zo’n 4.700 gezinnen! Op een Molecaten camping bent u als vaste gast aan een betrouwbaar adres. 
  • Op Molecaten parken Rondeweibos en Bosbad Hoeven vindt u tevens showterreinen. Hier bieden wij u een breed assortiment comfortabele, moderne en aantrekkelijk geprijsde chalets en stacaravans aan. Bekijk het aanbod en kom gerust eens kijken!
  • Al onze gasten met een vaste staanplaats dingen jaarlijks automatisch mee in de vaste gasten loterij!

6pers chalet Lupine Molecaten Park Bosbad Hoeven 01

Kom sfeerproeven!

  • Boek uw weekend, midweek of langer verblijf in een huurcaravan, chalet, ingerichte tent of bungalow op het park van uw voorkeur (let op; niet alle parken zijn in de winter geopend om te overnachten. Kijken kan wel altijd!). Met uw eigen toercaravan of tent een kampeerplek boeken mag natuurlijk ook.
  • Ervaar het park en de omgeving en bepaal vervolgens of een vaste staanplaats op het park iets voor u is. 
  • Wordt dit een 'Ja' dan ontvangt u na ondertekening van de overeenkomst de reeds voldane verblijfskosten retour (met een maximum van € 500). 
De actie geldt alleen voor gasten die nog niet eerder vaste staanplaats gast op het desbetreffende park zijn geweest. de actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.