In de omgeving van Molecaten Park Waterbos, Rockanje

Op pad in de natuur en historisch avontuur!

Rockanje, op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, is van oudsher een aantrekkelijke badplaats aan de Noordzeekust met een ruime keus aan strandpaviljoens waar u gezellig kunt eten, drinken terwijl kinderen zich prima vermaken op het strand. De zee is hier heerlijk rustig, perfect voor kinderen dus!

Bijzonder is het 'Voornes Duin', het natuurgebied dat grenst aan Molecaten Park Waterbos. Een 1.400 hectare grote strand-, bos-, en duingebied waar de natuurliefhebber zijn hart ophaalt. Wandel- en fietsmogelijkheden te over! Ook voor kinderen is het er heerlijk rennen van duintop naar duintop, zien ze kleurrijke vlinders vliegen en horen ze de rugstreeppad in de duinpoelen kwaken.

Daarna is het tijd voor historie en gezelligheid. Watergeus verhalen herleven in Brielle en Hellevoetsluis!

Bekijk onze tips voor dagjes uit tijdens uw verblijf op Molecaten Park Waterbos.
Omgeving Rockanje 03 strand

Naar het strand, strand, strand.., dat is wat kinderen hier het liefst doen. Maar de omgeving heeft ook ander leuks te bieden.

Meer info
Omgeving Rockanje 21 kitesurfen

Eiland Voorne-Putten biedt fantastische mogelijkheden voor (sportieve) activiteiten. Van uitwaaien op het strand tot (kite)surfen op het Maasvlaktestrand!

Meer info
Omgeving Rockanje 10 rotterdam

Bezoek in de regio de kleine musea en de historische vestingplaatsen Brielle en Hellevoetsluis; ook leuk om even te winkelen.  Wereldstad Rotterdam ligt op een half uur rijden!

Meer info
Omgeving Rockanje 22 strand

Natuurlijk op het strand en van de zee, maar er zijn meer fijne plekjes waar het goed ontspannen is met de hele familie!

Meer info
Omgeving Rockanje 07 brielle

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens uw verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden?
Bekijk alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. 

Meer info