Molecaten Park Noordduinen

Camping en vakantiepark in Katwijk aan Zee, Duin- en bollenstreek, Zuid-Holland

Het uitgestrekte Noordzeestrand pal voor uw deur

Tijdens uw vakantie op Molecaten Park Noordduinen bent u slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand... het kan er allemaal! En met de attracties: Corpus, Duinrell, Madurodam, Space Expo, Sea Life en Archeon om de hoek kan een vakantie op Noordduinen nooit lang genoeg duren!

Noordduinen ligt aangenaam beschut in fraai begroeide duinen en is opgedeeld in velden voor toeristisch kamperen (ook voor lang kampeerders) en huuraccommodaties. Want... heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel genieten van dat fijne campingsfeertje? Reserveer dan één van onze comfortabele chalets met veranda! Of geniet in een 'Duinhuisje'-bungalow waar het voelt alsof u zich midden in een duinlandschap bevindt! Goed om te weten, er zijn drie bungalows voor mindervaliden.

Huisdieren zijn niet toegestaan op Molecaten Park Noordduinen.

Onze vakantietips

Hier vindt u onderwerpen die van toepassing kunnen zijn op uw verblijf bij Molecaten. 

Vind hier alle accomodaties op Molecaten Park Noordduinen! Kies voor een bungalow, chalet, kampeerplaats...

De kleurrijke velden van Zuid Holland moet u echt eens zien.  Kom kamperen of huur een fijn chalet met veranda op Noordduinen!

Binnenkort op vakantie of weekendje weg? Bekijk hier de laatste beschikbaarheid op ons park in Katwijk aan Zee achter de duinen.

Boek uw vakantie 3 maanden vooruit en profiteer van 8% snelle beslissers korting!

Molecaten logo

Noordduinen

Campingweg 1

2221 EW Katwijk aan Zee