Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen in de omgeving tijdens je verblijf op de Zuid-Hollandse Eilanden?
Selecteer hieronder de maand waarin je verblijft en zie al snel alle leuke evenementen die in de omgeving op de agenda staan. Getoonde evenementen onder voorbehoud van wijzigingen.

juli 2022

1 juli

Kids Survival, Oostvoorne

Op de Hofwei is er voor iedereen iets te doen bij deze sportieve kids survival. Alle kinderen binnen de basisschoolleeftijd kunnen aan diverse leuke activiteiten meedoen: tokkelen, een klimwand, een hindernisbaan en nog veel meer. Inschrijven kan via de website. Het evenement begint om 18:00 uur.

Lees meer >
8 t/m 10 juli

Toost Foodtruck Festival, Brielle

Het lekkerste reizende festival komt weer terug naar Brielle! In de week van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli 2022 strijkt de TOOST-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Bleijkers Bolwerk in Brielle. De entree is kosteloos!

Lees meer >
30 en 31 juli

Brielle Blues Festival, Brielle

Brielle Blues is een gratis te bezoeken festival en neemt een belangrijke plaats in tussen de Bluesfestivals in Nederland. De line up bestaat onder andere uit Barrelhouse, Soulmachine, Supersonics, en The Dibs. Op de website vind je de volledige line up en het podiumschema.

Lees meer >