Highlights animatieprogramma Molecaten Park Wijde Blick

Activiteiten waar uw kinderen zeker bij willen zijn!

Het animatieprogramma van 2022 heeft een aantal leuke highlights. Dit zijn activiteiten die je niet wilt missen tijdens je verblijf op ons park. We hebben alle activiteiten op een rijtje gezet.

Foto Voetbal dart

Voetbal Clinic

Dinsdag 19 juli

In deze clinic worden allerlei skills en trucs gedaan, die je kan gebruiken bij het voetballen. 

Foto Science workshop

Science workshop

Zondag 24 juli

De kinderen zijn samen met een begeleider eventjes echte junior onderzoekers. De workshop wordt afgewisseld met een uitleg en verrassende en spectaculaire demonstratieproefjes.

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Donderdag 4 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Graffiti Spuiten

Graffiti Workshop

Dinsdag 9 augustus

Op echte doeken gaan we met je naam, iets gaafs maken! Tijdens deze workshop worden de uniekste creaties in graffiti gemaakt!

Foto Schuimparty 1

Schuimparty

Zaterdag 13 augustus

Inmiddels zijn de schuimparty’s een begrip binnen Molecaten. Toffe muziek, gave lichten en natuurlijk heel veel schuim. Een feest om niet te willen missen!

Foto Marc Luijben Goochelshow 1

Goochelshow met Goochelaar Marc

Vrijdag 19 augustus

Goochelaar Marc speelt in op het inlevingsvermogen en kleurrijke fantasie van zijn aanwezige publiek. Door een diversiteit aan kleurrijke magische voorwerpen, grapjes en zijn vlotte babbel neemt hij iedereen mee in een magisch verhaal. Deze familiegoochelshow is gericht op kinderen en volwassen van alle leeftijden. 

Foto Qui Vive Wipe it out

Wipe It Out

Zaterdag 20 augustus

Op deze stormbaan zijn o.a. diverse obstakels, glij- en klimonderdelen, megaballen en kruipmuren geplaatst waar onder, over, langs en doorheen geklauterd en gekropen moet worden om het einde van de baan te kunnen bereiken.